Despre Companie

Cu o vechime de peste 18 ani , din care in transporturi rutiere de marfuri de peste 14 ani , SC EUROMAX COMPANY SRL Iasi ofera servicii de transport marfuri generale si ADR in Romania si Europa, dar si in celelalte tari din afara Uniunii Europene cu parc propriu de masini si casa de expeditii.

Oferim transport rutier intern si international de marfuri generale cu camioane cu prelate pe role sau cu obloane de 20T, grupaj sau exclusivitate (camioane complete), transporturi marfuri periculoase, ADR – toate clasele, transport paletizat , aproximativ pe toate rutele, cu ajutorul flotei proprii ce include 20 de camioane monitorizate GPS.Marfa transportata este asigurata CMR printr-o renumita firma internationala de asigurari la valoarea de 1.500.000 Euro.

Compania noastra este certificata conform standardelor ISO 9001 si ISO 14001, ISO 18001 iar in decursul anilor , incepand cu anul 2006 si pana in prezent s-a situat pe primele locuri in ierarhia firmelor iesene-la categoria microintreprinderi, organizata de CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE IASI.

Membra a Uniunii Nationale a Transportatorilor din Romania , bonitatea firmei poate fi verificata si pe platforma Bursei Transporturilor Rutiere de Marfuri.

Clientii variaza ca si domeniu de activitate de la producatori de materiale de constructii pana la firme producatoare de bunuri de larg consum.

Managementul inteligent, grija pentru client, personalul calificat si utilizarea sistemului informatic integrat in logistica si nu numai, au conferit societatii noastre seriozitatea de care ne bucuram si pozitia favorabila in piata.

Serviciile oferite de EUROMAX COMPANY SRL se caracterizeaza prin preturi competitive, calitate ridicata a transporturilor, siguranta, rapiditate, axandu-ne foarte mult pe dezvoltarea relatiilor cu partenerii nostri, fiind convinsi ca relatiile de lunga durata pot duce la rezultate favorabile pentru clientii nostri si pentru noi.

Apeland la serviciile noastre sunteti siguri de garantia eficientei !